Roditelji, u Antikvarijatu Judita povoljno nabavite rabljene udžbenike za školarce i uštedite!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kupnja novih udžbenika i pitanje ‘Što ćemo sa starim knjigama’, mnogim roditeljima noćna je mora. Antikvarijat Judita u Šibeniku ima rješenje za te probleme! Naime, Judita otkupljuje udžbenike za sve osnovne i srednje škole te omogućava roditeljima i đacima uštedu novca nabavkom rabljenih udžbenika u Antikvarijatu.

– U Antikvarijatu Judita možete prodati ili kupiti udžbenike za sve srednje i osnovne škole, te na taj način uštedjeti između 40 i 50 posto. Na sve kupljene udžbenike dobiva se garancija koja vrijedi 14 dana od prvog dana nastave u školskoj godini 2017./2018. Ukoliko vam rabljeni udžbenik ne bi odgovarao iz nekog razloga, možete ga zamijeniti za drugi rabljeni iz istog predmeta ili za novi uz nadoplatu – poručuju iz Antikvarijata.

jamstvo antikvarijat judita

Trebaju vam, primjerice, knjige za osmi razred, a htjeli biste prodati knjige iz sedmog razreda? Nema problema, Judita vam omogućuje da prodate svoje stare i nadoplatite razumnu svotu za nove. Ukoliko ne želite nove, jednostavno uzmete svoj novac za stare knjige.

Izbjegnite duge redove, gužvu i čekanje i opremite svog đaka na vrijeme uz simpatične Juditine prodavače koji će vam pomoći u svim poteškoćama koje prate početak još jedne školske godine.

knjizara judita 120816 2 knjizara judita 120816 11 knjizara judita 120816 8


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.