Posjetite ih u diskontu

Neka prosinac bude u znaku ljubavi: Ove blagdane darujte originalne poklone Vinoplod-Vinarije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Ovaj prosinac neka bude potpuno u znaku ljubavi, a kad darujete, neka bude baš onako kako treba… od srca’, poruka je Vinoplod-Vinarije Šibenik koja je pripremila izvrsnu božićnu ponudu s najboljim gift pakiranjima Vinoplodovih i Badelovih proizvoda.

Uz to, tijekom cijelog prosinca snizili su i cijene njihovih prepoznatljivih artikala kao što je Babić Kvalitetni, Babić Vrhunski, desertno vino Jakov te prigodna pakiranja jakih alkoholnih pića. Tražite li originalne poklone za predstojeće blagdane, birajte domaće, originalne i prepoznatljive proizvode Vinoplod-Vinarije Šibenik.

– Iz ponude ističemo izdvajamo Babić Kvalitetni u amforama, pakiranje 0,187 i 0,75 te naš novi Vrhunski Babić – sa potpuno novim dizajnom, vino za koje već dobivamo pozitivne reakcije od strane sommeliera. Vrhunski Babić upakirali smo također u prekrasnu drvenu kutiju s natpisom Vinoplod ,a u kompletu je i naš otvarač za vino – poručuju iz šibenske Vinoplod-Vinarije.

Vina Korlat, Lux Extra Travarica koja je jedan od najprepoznatljivijih suvenira koji na najbolji mogući način predstavlja šibensku tradiciju, Badelova Hrvatska Stara Šljivovica i linija Badel Pelinkovca, tek su dio izvrsne božićne ponude Vinoplod-Vinarije.

Ako ste ipak neodlučni, šibenska Vinarija pripremila je i poklon karticu koju možete upakirati i staviti ispod bora. Sigurno će nekome navući osmijeh na lice.

Cijelu ekskluzivnu božićnu ponudu pronađite u njihovom diskontu. Posjetite ih na adresi Velimira Škorpika 2 (kod Kauflanda). Radno vrijeme diskonta je od ponedjeljka do subote od 08:00-21:00 sat.

Vinarija-sibenik-katalog-2020-MALA-REZOLUCIJA-2

Download kataloga u PDF formatu


Pratite nas i na društvenim mrežama: