Nikad jednostavnije polaganje vozačkog

FOTO Autoškola ‘Obavezan smjer’ pojačala tim i vozni park i omogućila tečajeve svakog ponedjeljka!

Autoškola ‘Obavezan smjer’ omogućila je kandidatima koji žele polagati vozačke ispite za A1, A2, A i B kategoriju svakodnevne upise, a tečajevi počinju svakog ponedjeljka! Jedina je to autoškola u cijeloj županiji koja nudi takav sistem rada, a odlična je vijest i kako ćete čitavo ljeto imati priliku pohađati tečajeve, jer neće zatvarati svoja vrata.

Individualiziran pristup učenicima, modernizirana predavanja te iskusni predavači i instruktori, njihova su garancija usvojenog gradiva i jednostavnog polaganja vozačkog ispita, a cijenom su daleko najpristupačniji od svih autoškola u županiji.

‘Obavezan smjer’ proširio je svoj vozni park i dodatno se pojačao sa čak tri instruktora, kako kandidati ne bi trebali čekati svoj red za vožnju. Kada je nastava u pitanju, održavaju je u jutarnjem i popodnevnom terminu za skupine, a kandidati koji zbog obaveza ne pristižu na predavanja, imaju mogućnost pohađanja individualnih nastavnih satova.

Nakon odslušanih 30 sati predavanja i devet sati prve pomoći, kandidati s instruktorom dogovaraju termine vožnje.

– Sate vožnje maksimalno prilagođavamo kandidatima, a za kandidate koji dolaze izvan Šibenika organiziramo i blok sate kako ne bi gubili previše vremena na dolaske u grad više puta no što je to potrebno. S našim kandidatima radit će djelatnici i instruktori koji imaju više od 15 godina iskustva s radom u autoškolama, tako da garantiramo znanje i iskustvo na najvišem mogućem nivou – poručio je Marko Drlje, vlasnik Autoškole ‘Obavezan smjer’.

Kada je u pitanju plaćanje, kandidati sami odlučuju žele li plaćati gotovinom ili beskamatno na rate. Svi koji se žele upisati mogu to učiniti osobno u prostorijama Autoškole na adresi Draga 2, nasuprot Autobusnog kolodvora Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.