'Think Pink'

Barby i Antonela su ‘tete noktarice’ koje su dokazale da se uspjeh krije u suradnji, a ne u konkurenciji

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Antonela Čuklin i Barbara Badžim mlade su Šibenčanke koje su u ranim dvadesetima zakoračile u poduzetničke vode, otvorile svoje salone za uljepšavanje i dokazale da su predani rad, ulaganje u sebe i edukaciju te komunikacija s klijenticama tajna uspjeha. I ne samo to, njih dvije otišle su korak dalje i pokazale da je konkurencija za njih riječ koja ne postoji i prije nekoliko mjeseci svoja dva studija objednilule u jednom prostoru. One su, kako klijenti od milja kažu, ‘tete noktarice’, vlasnice studija Antonela i Barby koje se kriju iza zajedničkog imena ‘Think Pink’.

– Mi smo tete noktarice, prijateljice i vlasnice dva studija u jednom prostoru. U ovom smo poslu od ranih dvadesetih, odnosno tad smo otvorile salone i zakoračile u poduzetničke vode. Znamo se dugi niz godina, ovaj posao nas je oduvijek povezivao i često smo kroz šalu znale kazati da bi trebale krenuti zajedno u posao. I tako smo jedan da stale i kazale ‘Čekaj, pa zašto ne bi?’. I tako se zakotrljala cijela ova priča. Što se tiče imena ‘Think Pink’, dugo smo razmišljali koje bi moglo biti zajedničko ime sve dok me jedno jutro Barbara nije nazvala i kazala da je sanjala da nam se studio tako zove. Isti tren smo shvatile da zapravo bolje ime i ne možemo smisliti i eto, rodio se ‘Think Pink’ – priča nam Antonela.

U istom su prostoru pod zajedničkim imenom, ali i dalje svaka ima svoj registrirani obrt i rade bok uz bok. Atmosfera u salonu je uvijek pozitivna, a objema je najvažije da klijentice izađu zadovoljne. U Šibeniku je veliki broj salona za nokte, ali kako nam kažu, posla ima za svakoga.

– Obje volimo ovaj posao, radimo ga s guštom i međusobno se savjetujemo. Ne znam koji bi bio naš x faktor osim onog da kad se radi, radi se i to pokušavamo svaki dan sve bolje. Što se tiče konkurencije, ona ne bi trebala ni postojati, svatko se trudi za sebe i svoj uspjeh. Mi imamo svoje klijente, jedna drugu preporučujemo ako mi nemamo vremena i funkcioniramo savršeno – govore.

Jedan prostor, dva salona i ukupno tri tete noktarice jer s Barbarom u smjeni radi i Ela.

– Ela je sa mnom već godinu i pol i ta je priča počela sasvim slučajno kad je došla i kazala da bi htjela naučiti raditi nokte. Dan po dan, nakraju sam je zaposlila, stalne klijentice su imale razumijevanja za nekoga tko se tek uči, dale su joj priliku i ona je opravdala njihovo povjerenje. Privatno i poslovno sve tri se slažemo odlično i sve funkcionira – kaže nam Barby.

Antonela je godinu i pol bila na porodiljnom dopustu, prije četiri mjeseca vratila se na posao i ne krije zadovoljstvo jer posao joj je nedostajao.

– Doslovno sam sanjala prvi radni dan, ali nisam htjela vraćati se ranije i prupustiti najvažnije trenutke s bebom. Imam cijeli život za raditi, a ovo su stvari koje se ne mogu ponoviti i koje su dragocjene. Privatni i poslovni život uspješno balansiram, suprug je velika potpora i dobro smo se organizirali kod kuće. Posao mi je užitak, s guštom dođem u salon i odradim što imam i dan doslovno proleti. Klijenti koji su redovni dolaze svakih nekoliko tjedana, svaki mjesec radimo nešto novo, svaki nokti su izazov za sebe – priča nam.

I Barbara i Antonela iza sebe imaju brojne edukacije jer ovo je posao u kojem je bitno konstantno učiti i pratiti trendove, a svake godine idu na barem nekoliko edukacija.

– Uvijek naučimo nešto novo, trudimo se naučeno pokazati klijentima, vidjeti njihove reakcije i napredovati – kažu nam.

‘Think Pink’ nalazi se na adresi  8. dalmatinske udarne brigade 63. Antonelu možete pronaći na Facebooku i Instagramu pod ‘Beauty studio Antonela’ gdje je u tijeku i nagradna igra, dok je Barbara pod ‘Pink studio Barby’


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.