Vikend u Barbarella’s klubu uz Max Coopera i Stacey Pullen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Legendarni klub na otvorenom, Barbarella’s u Pirovcu, nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri Adriatica Nights tijekom kolovoza. Cijena ulaznice za Adriatica večeri je snižena i iznosi 50 kuna po danu, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro.

15. kolovoza na rasporedu je večer koja u goste dovodi Max Coopera, a trenuto je on jedno od najjačih imena elektronske glazbe. Tu je i domaća techno legenda Petar Dundov, ali i Dub Sones, dub techno projekt.

Max Cooper_barbarellas

16. kolovoza u gostima je jedna od ključnih figura i inovator, te pripadnik drugog vala detroitske techno scene Stacey Pullen. Uz njega nastupa i domaći Eddy Ramich, vlasnik jedne od najdugovječnijih klupskih večeri Kontrapunkt i svestrani Puležan Borut Cvajner.

Eddy Ramich

Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

Barbarella’s Discoteque ljetni program 2014

15. kolovoz, petak – Max Cooper – Petar Dundov – Dub Sones
16. kolovoz, subota – Stacy Pullen – Eddy Ramich – Borut Cvajner
22. kolovoz, petak – 20 years of Wiggle with Terry Francis – Nathan Coles – Pyztek
23. kolovoz, subota – Darren Emmerson – Pier Bucci – Sergej Snooze
30. kolovoz, subota – Carl Craig – Dub Sones – Miro

Sve informacije provjerite na facebook stranici www.facebook.com/BarbarellasDiscotheque

Ulaznice možete kupiti na stranici Resident Advisor, http://www.residentadvisor.net/club.aspx?id=58189 , Watch The Garden Grow http://www.watchthegardengrow.eu/tickets , a za Into The Wild i na stranici Entrio.hr i svim prodajnim mjestima.


Pratite nas i na društvenim mrežama: