SPREMNI ZA ŠKOLU: Po jeftine udžbenike u antikvarijat Judita

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Glavna briga roditelja u ljetnim mjesecima je kako svoje školarce opremiti  udžbenicima uz što manji trošak. Rješenje za te probleme, svim Šibenčanima na znanje, ima antikvarijat Judita na Vanjskom, na adresi Put Gimnazije 1. Na tom mjestu, naime, prodaju se  udžbenici  za osnovnu i srednju školu, ali po bitno sniženim cijenama. Riječ je o rabljenim udžbenicima za sve  srednje i osnovne škole, koji su za osnovnoškolce jeftiniji za  50 posto, a za srednjoškolce diskont ide i do 45 posto. Osim toga, Judita nudi mogućnost zamjene udžbenika i starih kompleta knjiga, za udžbenike za sljedeću školsku godinu, uz nadoplatu.

antikvarijat judita

GARANCIJA NA KNJIGE

Osim što je ova opcija u ovim lošim socijalnim vremenima i više nego dobrodošla, u Juditi navode kako daju garanciju na sve knjige.

antikvarijat judita

– Kupljeni udžbenik kupac ima pravo zamijeniti u roku od dva tjedna od početka školske godine, ukoliko dođe do promjena u školskom programu. Naši su kupci, dakle zaštićeni i mi stojimo iza njih. Vodimo se politikom da jedino zadovoljstvo kupca vodi prema dobrom poslovanju – navodi Mate Vujević iz Judite. Najavljuje kako će  antikvarijat i proširiti asortiman kako bi svojim kupcima bili na usluzi tokom cijele godine.

Sponzorirani članak

antikvarijat judita 3


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.