OČIMA GRAĐANA: Uništavanje obale

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Čitatelj Šibenskog portala u sklopu rubrike ‘Očima građana’ poslao nam je nekoliko fotografije koje je snimio u travnju ove godine. Kako nam je pojasnio, šokiran je i zatečen uništavanjem obale u Tribunju zbog čega je odlučio reagirati.

-Šetnjom uz obalu u Tribunju ugledao sam nesvakidašnji primjer uništavanja naše lijepe obale od strane ljudskog, malo je reći, sadizma. Ne samo da sam ja zaprepašten već i stanovnici tog kraja, no najžalosnije je što nitko ne može zaustaviti uništavanje obale – kivan je čitatelj. U svom dopisu nastavlja:

-Ako se prijavi uništavanje obale, velike su šanse da se ništa ne napravi jer gospodi koja je i postavila ograde i sl., nitko ne može stati na kraj jer hvala Bogu imaju debelu zaštitu za svoju kožu i ništa ih neće omesti u tome – smatra čitatelj koji živi u Šibeniku.

Tribunj 1x

Tribunj 2x

-Da nisam razočaran ,da nisam čovjek,da ne volim svoju obalu, more, grad u kojem živim,da ne volim svoju zemlju, ne bih vam napisao ovaj mail. Ne mogu se bešćutno ponašati kao ljudi koji uništavaju naša dobra. Navodno, po pričama mještana radi se o dobro poznatim ljudima koji žive  u kontinentalnom djelu Hrvatske, zaštitu imaju od nadležnih iz inspektorata u Šibeniku – zaključuje te dodaje kako je nakon viđenog, osim nas, obavijestio i nadležno ministarstvo.

ocima-gradjana-web


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.