Info zona Split otkriva kako do prostora za mlade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska udruga mladih u suradnji s Info Zonom iz Splita organizira predavanje pod nazivom ‘Aktivizam mladih’ koje će se održati u srijedu, 13. veljače, u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’. Predavanje je najavljeno za prve popodnevne sate, točnije u 17 sati, a gosti predavači su Vedrana Bilić i Darko Čok.

SAVJET MLADIH I POZITIVNI PRIMJERI

-Pozivamo sve, a posebno mlade zainteresirane da saznaju više o mogućnostima i načinima aktivnog sudjelovanja u društvenom životu svoje lokalne zajednice – poručuju iz Š.U.M.-a.

Neke od pripremljenih tema su Savjet mladih, njegova zadaća i uloga u zajednici, te pozitivni primjeri o splitskim udrugama mladih koje su se izborile za svoj prostor u kojem danas djeluju.

-Vedrana će govoriti o Savjetu mladih, te o temi izmjena i dopuna Zakona o Savjetima mladih, a Darko će nam prezentirati svoju priču o organizacijama koje djeluju u splitskom Domu mladih – nastavljaju Š.U.M.-ovci.

Problem nepostojećih adekvatnih prostorija na području Šibenika koje bi se ustupile brojnim udrugama koje djeluju u korist mladih i lokalne zajednice gorući je šibenski problem dugi niz godina, pa je svako novo saznanje u smjeru riješavanja istog korak naprijed.

Spomenimo i to da su predstavnici ST Info Zone već bili u Šibeniku i to kao sudionici prošlogodišnje jednodnevne manifestacije Poljana Jam.


Pratite nas i na društvenim mrežama: