FOTO: U centru Šibenika palo 40 litara kiše po metru, poplavljene Vodice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Radi većih količina oborina vatrogasci su imali četiri tehničke intervencije ispumpavanja, JVP Vodice dvije intervencije i JVP Drniš dvije intervencije.

U kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima našu županiju zahvatile su obilne oborine i neverini. Dva neverinska sustava zahvatila su šire rogozničko područje gdje je do 19h izmjereno ukupno 45 litara u posljednja 24h po metru četvornome, jednako kao i na postaji u Žaboriću.

Jedan neverinski sustav zahvatio je i akvatorij između Kaprija i Žirja ali nažalost nemamo informacija o količinama oborina sa tog prostora.

Jaka kiša i pljuskovi pogodili su i šire šibensko područje gdje je u kratkom vremenu palo i do 40l/m2 što je uzrokovalo plavljenje užeg centra grada.

simeteo222

Prema mjerenjima naših AMP do 19h u Golubiću je palo 32, Dubrava 28, Vodice 25, Bilice 21, Pirovcu 18, Drnišu i na Miljevcima 14 litara po metru četvornome.

IZVOR: Šibenik meteo


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.