FOTO: Trgovina KiK otvorena u Dalmare centru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U trgovačkom centru Dalmare u četvrtak, 28. lipnja otvorena je nova trgovina KiK Textilien. Riječ je o drugoj takvoj trgovini u Šibeniku koju su Šibenčani, sudeći po gužvi koja je vladala prilikom otvorenja, dobro prihvatili. Ljetnu kolekciju KiK-ovih odjevnih predmeta predstavile su dvije zanosne ljepotice Maja Curavić i Renata Marić. Kako su nam kazale i one same redovito kupuju u KiK-u, a evo, što im se najviše sviđa u asortimanu tog popularnog diskonta robe.

OBITELJSKA DISKONT TRGOVINA

– Imam obitelj, kćerkicu od 7 godina i redovito ovdje kupujemo. Ljetne akcije me posebno vesele pa ću sve nabaviti na jednom mjestu. Od kvalitetnih ručnika, krasnih kupaćih kostima za cijelu obitelj, stvari za piknik do zabavnih igrački – kazala nam je Maja. Šarenom i kvalitetnom kolekcijom kupaćih kostima koje nudi KiK zadovoljna je i Renata.

– Drago mi je kada za povoljnu cijenu pronađem efektnu i kvalitetnu stvar. Sviđa mi se ponuda u KiK-u jer ovdje ima uistinu sve za svakoga. Drago mi je što sam pronašla trgovinu u kojoj mi je sve na jednom mjestu od trendy odjeće, nakita pa do kućnih i ostalih potrepština. Stvari su lijepe, a i vrlo povoljne – poručuje Renata.

Otvorenju je prisustvovala i voditeljica poslovnice Andrea Kardum koja je zadovoljna reakcijama Šibenčana.

– Sviđa im se što na jednom mjestu mogu pronaći kvalitetnu robu za najpovoljnije cijene. Naša posebnost je i što nudimo velike konfekcijske brojeve za žene i muškarce te sve potrepštine za more i kućanstvo – napominje Kardum.

Kako je proteklo otvorenje trgovine KiK pogledajte u FOTOGALERIJI.


Pratite nas i na društvenim mrežama: