Djevojke iz Šibenika optužuju Splićanina: Zaveo nas je pa ostavio! Slijedi li prva tužba za “ženskarenje”?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

ljetna-zbivanja

Ženskarenje je otišlo predaleko.

Splićanin I.M. (24) javno je optužen da je na prijevaru pokušao zavesti cure iz Šibenika i okolice Splita, tako što se predstavljao lažnim imenom tvrdeći da je vlasnik privatnog biznisa. Zaveo je, prevario i ostavio nekoliko djevojaka.

– Rekao je da je sportaš, da ima vlastiti biznis i ja sam mu povjerovala. Bilo mi je sumnjivo što nema profil na Facebooku, jer očito nešto krije, ali tada to nism shvaćala ozbiljno. Tvrdio je da želi biti u ozbiljnoj vezi sa mnom. Tek sam poslije dozanala da već ima djevojku i da ja nisam jedina kojoj je to učinio. Neslužbenim kanalima sam doznala da mi je rekao i lažno ime, odnosno da osoba s tim imenom i prezimenom ne postoji. Želim ga staviti u novine kako bih upozorila druge djevojke-  ispričala je Jutarnjem listu jedna od djevojaka, Šibenčanka Barbara.

– Ma slobodno napišite da sam ja veliki zavodnik i da mi je Hrvatska postala premala, pa sad idem dalje, ha, ha, ha – kazao je I.M. kada su ga kontaktirali novinari Jutarnjeg lista i suočili ga s optužbama djevojaka.

Prva tužba u Hrvatskoj zbog ženskarenja

Ako djevojke smatraju da im je I.M. nanio psihičke boli, mogu ga tužiti privatnom tužbom i zahtijevati odštetu. Ako do toga stvarno dođe, bit će to prva tužba zbog ženskarenja u našoj zemlji.

“Ženskarenje je izgleda otišlo predaleko, izmišljaju se materijalno stanje, socijalni status, a zavodnici prevaranti vrlo lako sami sebe- nazovu i lažnim imenom.


Pratite nas i na društvenim mrežama: