U spomen na Milivoja Zenića

Ne propustite izložbu fotografija ‘Kalama, skalama, butama’ u srijedu u šibenskoj knjižnici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izložba fotografija Kalama, skalama, butama u spomen na Milivoja Zenića bit će otvorena u srijedu, 17. studenog u 19 sati, i to na prvom katu šibenske knjižnice te će se moći razgledati sve do 4. prosinca. Organizatori su Foto klub Šibenik i Knjižnica.

Inače, treća natječajna izložba fotografija Lovely Old Town deveta je izložba članova Foto kluba Šibenik i njegovih prijatelja, a prva je bila samostalna izložba autora ovih redaka. Posvećena prerano preminulom, velikom šibenskom kulturnom djelatniku Milivoju Zeniću (1953. – 2011.). Izložba je bila nazvana Kalama, skalama, butama … (Šibenika), a 2019. godine mijenja naziv u Lovely Old Town i dobiva međunarodni karakter. Izložba, i dalje posvećena Milivoju, donosi nam ljepote starih gradova diljem svijeta.

Za ovogodišnju izložbu zaprimljeno je 219 fotografija od 56 autora. Dodijeljene su nagrade za prva tri mjesta i tri pohvale. Za izložbu je primljeno 60 fotografija, a u Knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ Šibenik izložba je predstavljena s 34 fotografije.

– Zahvaljujemo svima na sudjelovanju, veselimo se novoj suradnji i želimo svima – dobro svjetlo. Posebnu zahvalnost upućujemo gospođi Zdenki Bilušić na dugogodišnjoj suradnji i pomoći, gospodinu Jošku Belamariću na lijepom Predgovoru u sjećanje na zajedničkog nam prijatelja Milivoja Zenića, pokrovitelju izložbe Gradu Šibeniku, te sponzoru Hotelu Bellevue iz Šibenika – rekao nam je Željko Krnčević, predsjednik FotoKluba Šibenik.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.