Besplatna online radionica

Filmski centar mladih Šibenik: U samo tri mjeseca snimite svoj kratki film

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon uspješne ljetne radionice, a s obzirom na epidemiološku situaciju Filmski centar mladih Šibenik odlučio je novi ciklus filmskih radionica organizirati online.

Radionice će se održavati jednom tjedno, subotom u 17 sati, a namijenjene su svim filmskim entuzijastima iz Šibenika i šire, neovisno o dobi i stupnju filmskog predznanja. Planirano trajanje radionice je tri mjeseca.

Za razliku od radionica uživo, online radionice puno su praktičnijeg tipa pa će tako svaki polaznik za vrijeme trajanja radionice snimiti svoj kratki film.

– Uz online predavanja i grupne analize ideja svakog polaznika, paralelno će se prilagati didaktički materijali na jednoj od virtualnih učionica. Ova radionica spoj je učenja i stvaranja, a za cilj ima što više ljudi potaknuti da se kreativno izraze putem filmskog medija. Uz iskusne mentore i profesionalnu filmsku opremu, polaznicima će biti pružena prilika da ideje koje imaju uobliče u filmsku formu – poručuju iz Filmskog centra mladih.

Prvi termin radionice je u subotu, 21. studenoga u 17 sati, a radionica je potpuno besplatna. Radionica može služiti kao otkrivanje novog hobija, ali i kao priprema za neki od prijamnih ispita na nekoj od akademija koje imaju filmski smjer.

 

Prijave do petka 20. studenoga u 16 sati na e-mail adresu fcm.sibenik@gmail.com. Za sva dodatna pitanja zainteresirani se mogu obratiti putem istog e-maila ili na broj telefona 098/9133411. U slučaju većeg broja prijava moguće je formiranje više grupa.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.