Snimljen u jednom kadru

Dron uletio u Arsenovu kuću: Pogledajte impresivnu transformaciju kino dvorane u koncertni postav

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Snimke dronom danas su već standard kad je riječ o promotivnim filmovima, a šibenska Kuća umjetnosti Arsen predstavila je prvi FPV (first person view) dron video snimljen u Hrvatskoj! Snimljen je u jednom kadru, a gledatelja vodi kroz taj jedinstven prostor te prikazuje transformaciju prostora iz kino dvorane u koncertni postav u svega 60 sekundi.

– Ako je dron iznad vaše glave vaša najveća noćna mora i nervozno se osvrćete kada začujete iritantno zujanje propelera, vi sigurno ne biste bili među statistima koji su bili na snimanju ovog videa. Ovo je nešto potpuno drugačije. Pilotirati u interijeru, uskladiti nekoliko desetaka statista volontera prema scenariju koji mora u tri minute i samo jednom kadru gledatelju predočiti kako cijeli prostor i produkcija funkcionira sigurno nije bio lagan zadatak – poručili su iz Arsena te dodali kako je ovaj svojevrsni eksperiment više nego uspješan jer je transformacija iz kino dvorane u koncertnu trajala samo jednu minutu.

Kako smo doznali, samo četiri pokušaja bila su potrebna da se snimi ovaj video, a kako Kuća umjetnosti Arsen izgleda iz prvog lica pogledajte na linku!

Detaljne informacije i ulaznice dostupne su na kucaarsen.hr, a novosti iz programa i ponude pratite i na službenom Facebook te Instagram profilu.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: