Nastavak obračuna

Novi Milanovićev ispad: ‘Orešković i Puljak su samodopadne narikače’Foto: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u srijedu je nakon druženja s diplomatima, odgovarao na pitanja novinara. Rekao je da s premijerom želi razgovarati o stanju u BiH, a ne o veleposlanicima, kao što je jučer predložio Andrej Plenković. Naglasio je kako je ta tema vrlo važna te da je hrvatska vlast posljednjih nekoliko godina pokazala ‘lijenost i neaktivnost’, javlja Dnevnik.hr.

– To su užasno važne stvari. Ako odu predaleko, imat ćemo ozbiljan problem u BiH, a mi smo država koja se zalaže za rješenje. Ne za komadanje, nego za rješenje. To nitko iz Hrvatske dosad nije govorio, kao da je opasno, a nije. To je pitanje duga časti. Ako o tome ne želi razgovarati Plenković, naći ću ja druge sugovornike. Premijer je prevažan da se ponaša kao malo dijete – rekao je Milanović.

Ponovo je odgovorio Daliji Orešković i Marijani Puljak, koje su jučer na zgradu kluba u Slovenskoj stavljale ploču s natpisom ‘Ured Predsjednika RH’, na što je on rekao da će se ‘Sabor zaželjeti Pernara’. Danas mu je Orešković odgovorila da je nadmašio sve što je Pernar ikada rekao te da ‘vila Weiss nije isto što i prostor u kojem se sastaju kriminalci i prostitutke’.

– Uh, jučer sam tim samodopadnim narikačama propustio reći što ih stvarno ide. Dalija Orešković došla je na čelo Povjerenstva za sukob interesa u 36. godini kao potpuno nepoznata i drugorazredna odvjetnica. Oslanjala se na infrastrukturu svog tadašnjeg supruga koji je relativno ozbiljan odvjetnik. Osoba od 36 godina javila se na jako visoku funkciju, a izabrali smo je jer je bila najmanje loša – rekao je.

Više pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: