Nema odmora za vatrogasce

U Zagori jučer čak četiri požara na otvorenome

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na području Šibensko-kninske županije vatrogasci su u protekla 24 sata imali pune ruke posla, kao da nije vrijeme manjeg intenziteta požara otvorenog prostora.

Uz tehničku intervencija u prometu na području Murtera koju su odradili pripadnici DVD-a Tisno, u našoj su županiji jučer izbila i četiri požara na otvorenome.

Požar na području Kijeva dojavljen je u 9 sati, a na intervenciju su izašli JVP Knin i DVD Kijevo s dva vozila i četiri vatrogasca. Opožarena površina je 15 hektara, a požar je ugašen u 12:30 sati.

U 11.15 sati stiže dojava požara na području Žitnića koji su gasila dvojica vatrogasaca JVP Drniš. Opožareno je 3500 kvadrata, a požar ugašen u 13:09 sati.

Požar otvorenog prostora na području Knina dojavljen je u 13.13 sati, na intervenciju upućen JVP Knin s vozilom i dva vatrogasca. Opožarena površina 1000 kvadrata, a požar ugašen u 13.37 sati.

U 19.03 sati izbio je požar otvorenog prostora na području Zvjerinca.  Izgorjelo je 4200 kvadrata, a DVD Biskupija ugasio ga je u 19.47 sati.


Pratite nas i na društvenim mrežama: