Tim hitne pomoći izvan životne opasnosti

U sudaru u Njivicama ozlijeđeno troje djelatnika ‘Hitne’ i vlasnik kamenolomaFoto: Hrvoje Jelavić/PIXSSEL i čitatelj Šibenskog portala
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U sudaru vozila Hitne medicinske pomoći i jednog automobila u Njivicama nasuprot Supernove oko 9.37 sati četiri su osobe ozlijeđene i još se ne zna težina njihovih ozljeda.

NOVO 10.29 sati

Po izjavama očevidaca na terenu u sudaru vozila ‘Hitne’ i osobnog automobila ozlijeđeno je troje djelatnika hitne, a na samom mjestu nesreće je i ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Tomislav Jukić. Neslužbeno, od osoba na mjestu nesreće, saznajemo da je iz osobnog automobila izvučen ozlijeđeni Marko Slavica, vlasnik kamenoloma Vukovac.

– Svo troje djelatnika iz tima hitne pomoći prevezeno je na OHBP šibenske bolnice i traje njihova obrada. Za sada su svi zbrinuti, najvažnije je što nisu u životnoj opasnosti, ali još ne znamo prirodu ozljeda koje su pretrpleli u ovoj nesreći. Naš tim je upravo išao na intervenciju i u vozilu nisu imali pacijenta – kazao nam je Tomislav Jukić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ranije objavljeno

– Po dojavi koju smo primili oko 9.37 sati u Njivicama kod Supernove sudarili su se vozilo hitne pomoći i jedno osobno vozilo. Za sada raspolažemo informacijom da su četiri osobe ozlijeđene, a nakon liječničke intervencije znat ćemo i težinu njihovih ozljeda. Na sudarena vozila naletjela su još dva automobila koji su samo malo oštećeni. Dok traje očevid i raščišćavanje kolnika promet se na tom dijelu magistrale odvija uz regulaciju policije – kazao nam je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske.

Ranije objavljeno

Jutros oko 9.37 sati županijskom Centru 112 dojavljena je prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila, a po prvim informacijama iz policije jedna osoba je već prevezena u šibensku bolnicu.

– Primili smo dojavu o prometnoj nesreći u Njivicama u kojoj su sudjelovala dva vozila. Vatrogasci nam sada s terena javljaju da je tamo pet vozila – kazao nam je dežurni u Centru 112.

Policija ima informacije o jednoj ozlijeđenoj osobi u sudaru dvaju vozila.

– Za sada znamo da je vozilom hitne pomoći jedna ozlijeđena osoba prevezena u šibensku bolnicu. Svi sudionici nesreće su pri svijesti i koliko znamo riječ je o sudaru dvaju vozila – kazao nam je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske.

U tijeku je ukazivanje pomoći i raščišćavanje kolnika, a nakon očevida bit će jasnije što se dogodilo.


Pratite nas i na društvenim mrežama: