Trojica kninskih maloljetnika i dvoje djece počinili 12 kaznenih djela

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika i dvoje djece s tog područja osumnjičenim za ukupno 12 kaznenih djela, od kojih 11 teških krađa i oduzimanja tuđe pokretne stvari. Ovom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da su dvojica maloljetnika zajedno počinili devet teških krađa i jedno oduzimanje tuđe pokretne stvari. Jedan od ove dvojice maloljetnika je osumnjičeni da je u društvu djece počinio još jednu tešku krađu, dok je treći maloljetnik također osumnjičen za jednu tešku krađu.

PROVALILI U ŠKOLU

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni krajem prošle godine provalili u osnovnu školu, a tijekom siječnja i veljače na području Knina provaljivali u trgovine, kioske i ugostiteljske objekte iz kojih su uglavnom otuđivali novac duhanske proizvode i tehničku robu. Tijekom kriminalističkog istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađen i od osumnjičenih maloljetnika oduzet.

Prema osumnjičenim maloljetnicima će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku biti podnijete kaznene prijave, a ovo Odvjetništvo će biti izviješćeno Posebnim izviješćem o učešću djece u jednom od ovih kaznih djela.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.