Opskrbljivali više osoba

Optužnica protiv para (62 i 59) koji je u Tribunju dilao sintetsku drogu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je optužnicu protiv 62-godišnjeg hrvatskog državljanina i protiv 59-godišnje hrvatske državljanke zbog počinjenja kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Državno odvjetništvo ih optužnicom tereti da su od rujna 2017. do 21. ožujka 2019. godine u stanu u Tribunju, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, u cilju daljnje preprodaje konzumentima, držali zelenu biljnu materiju koja sadrži sintetske kanabinoide zapakiranu u 518 plastificirano-aluminijskih vrećica pojedinačnih bruto težina od 0,97 grama do 1,16 grama.

Tereti ih se da su i od siječnja 2018. do ožujka 2019. godine u više navrata prodali takvu biljnu materiju većem broju osoba.

Okrivljenog 62-godišnjaka se tereti da je od lipnja 2018. do rujna 2018. godine u stanu u Tribunju, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, jednom konzumentu u osam navrata dao bez naknade, radi konzumiranja, zelenu biljnu materiju koja sadrži sintetske kanabinoide.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.