Opskrbljivali više osoba

Optužnica protiv para (62 i 59) koji je u Tribunju dilao sintetsku drogu

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je optužnicu protiv 62-godišnjeg hrvatskog državljanina i protiv 59-godišnje hrvatske državljanke zbog počinjenja kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Državno odvjetništvo ih optužnicom tereti da su od rujna 2017. do 21. ožujka 2019. godine u stanu u Tribunju, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, u cilju daljnje preprodaje konzumentima, držali zelenu biljnu materiju koja sadrži sintetske kanabinoide zapakiranu u 518 plastificirano-aluminijskih vrećica pojedinačnih bruto težina od 0,97 grama do 1,16 grama.

Tereti ih se da su i od siječnja 2018. do ožujka 2019. godine u više navrata prodali takvu biljnu materiju većem broju osoba.

Okrivljenog 62-godišnjaka se tereti da je od lipnja 2018. do rujna 2018. godine u stanu u Tribunju, protivno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, jednom konzumentu u osam navrata dao bez naknade, radi konzumiranja, zelenu biljnu materiju koja sadrži sintetske kanabinoide.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.