Osjvojila nagradu 'Ivan Filipović'

Župan primio nagrađivanu učiteljicu Branku Pastuović: ‘Hvala što sjajnim primjerom pridonosite kvaliteti sustava’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Branku Pastuović, učiteljicu razredne nastave u Osnovnoj školi Brodarica koja je osvojila godišnju ‘Nagradu Ivan Filipović’ i ravnateljicu škole Maju Morić Kulušić, primio je danas župan Marko Jelić.

– Nagradu dodjeljuje Republika Hrvatska, odnosno Odbor ‘Nagrade Ivan Filipović’, a priprema Ministarstvo znanosti i obrazovanja, za značajna ostvarenja u odgojno-obrazovnoj djelatnosti. Nagrada predstavlja najviše priznanje djelatnicima u području  odgoja i obrazovanja – objasnila je učiteljica Pastuović, naglasivši kako na nagradu izuzetno ponosna.

Branka Pastuović, kao istaknuti prosvjetni djelatnik, za svoj je rad već više puta nagrađivana, dugi niz godina ističe se inovativnošću u nastavi s posebnim naglaskom na upotrebu digitalnih tehnologija. Autorica je brojnih digitalnih obrazovnih sadržaja koji su javno dostupni cijeloj obrazovnoj zajednici, a njezini učenici postigli su zapažene rezultate na brojnim natjecanjima. Učiteljica Pastuović bila je uključena u tim stručnjaka koji su pripremali  sadržaje za održavanje nastave putem televizijskog programa.

– Ova nagrada je zasluženo veliko priznanje za iznimne rezultate Vašega rada i ulaganja u sebe, na korist Vaših učenika i njihovih roditelja, koji su zaista sretni što imaju učiteljicu poput Vas. Isto tako, Vaš osobni uspjeh veliko je priznanje i Vašoj školi te kolektivu u kojem radite, a na ponos cijeloj našoj županiji. Hvala Vam što svojim sjajnim primjerom doprinosite kvaliteti našeg odgojno-obrazovnog sustava i što jedan od najtežih poslova radite s toliko ljubavi i posvećenosti – čestitao je župan Jelić učiteljici Pastuović, naglasivši kako je uvjeren da je ova nagrada samo jedna u nizu onih koje je očekuju.


Pratite nas i na društvenim mrežama: