Sretno!

Zanimljivi poslovi i odlične plaće. Provjerite koje tvrtke zapošljavaju ovog tjedna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, ne propustite priliku i prijavite se! Sretno!

Kadus zapošljava Spremača (m/ž) u Skradinu. Poslodavac nudi smještaj, bonuse, plaćene troškove prehrane i naknadu za prijevoz. Prijave se zaprimaju do 18. veljače putem brze prijave.

Trgo Fortuna traži Prodajnog predstavnika / Komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25. siječnja. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

DIV grupa zapošljava Radnika na pakiranju (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 31. siječnja Poslodavac traži četiri radnika koji će izvršavati skladištenje, slaganje, kontroliranje i čuvanje robe. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Bemix traži Inženjera građevine (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 31. siječnja Posao obuhvaća vođenje gradilišta i koordiniranje na terenu. Sve potrebne informacije za prijavu pronađite na linku.

Kruščica d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Rogoznici. Prijave traju do 31. siječnj Poslodavac traži pet radnika za sezonski posao, od kojih se očekuje posjedovanje dvije godine radnog iskustva. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Veks zapošljava Elektrotehničara (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 10. veljače Radnik će biti zadužen za izvršavanje elektroinstalacijskih radova te mu je za posao potrebna vozačka dozvola B kategorije. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Tommy traži Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Murter, a rok za prijavu je 31. siječnja Poslodavac traži dva radnika za rad u prodavaonici mješovite robe. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Bioenergo zapošljava Slastičara (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 10. veljače Poslodavac traži pet radnika za sezonski posao te im omogućuje zajednički smještaj. Posao uključuje pripremu i izdavanje palačinki, frizula, sladoleda i ostalih slastica. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Olympia Vodice zapošljavaju kuhara (m/ž) a la carte. Mjesto rada su Vodice, a prijaviti se možete do 31. siječjnja. Traže se tri radnika s dvije godine radnog iskustva za rad u kuhinji. Sve informacije potrebne za prijavu možete pronaći na portalu posao.hr.

Mediteran Security traži Zaštitara (m/ž) u Vodicama. Prijave traju do 13.veljače. Kandidat mora imati licencu za rad, a poslodavac će mu omogućiti stimulativna primanja. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!


Pratite nas i na društvenim mrežama: