U drugačijem online izdanju

VUŠ organizira Info dane za buduće studente i Dan karijera. Saznajte kako možete sudjelovati

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Veleučilište u Šibeniku organizira VUŠ ONLINE INFO DANE koji će se održati preko platforme Zoom, od ponedjeljka, 8. do četvrtka. 11. ožujka. Predstavit će preddiplomske studije Turističkog menadžmenta, Upravni studij, studij Poslovne informatike i Prometa.

Kako bi se informirali o svim prednostima i mogućnostima studiranja na VUŠ-u provjerite raspored te saznajte kako možete sudjelovati.

Također, u srijedu 10. ožujka održat će se još jedan VUŠ DAN KARIJERA, ove godine online, a studentima veleučilišta, mogućnost zapošljavanja, prezentirat će renomirane i uspješne tvrtke iz turističkog i bankarskog sektora – D-Resort Šibenik i Radisson Blu Resort & Spa, Split

-Iako u ponešto drugačijem online izdanju, to ni vas ni nas neće smesti da upoznate naše cijenjene partnere i dogovorite obavljanje stručne prakse te zaposlenje upravo kod njih – poručili su s Veleučilišta.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.