Policija ne otkriva previše detalja

Više migranata ozlijeđeno u slijetanju vozila kod čvora Vrpolje zbrinuto u šibenskoj bolnici?Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Više osoba, među njima i djece, ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se jutros u 5.15 sati dogodila na našem dijelu autoceste A1.

NOVO 13.13 sati

– Nesreća se dogodila na autocesti kod čvora Vrpolje i sve što vam u ovom trenutku možemo kazati je da je više osoba ozlijeđeno i pruža im se liječnička pomoć u šibenskoj bolnici. Sve detalje nesreće objavit ćemo u redovnom dnevnom priopćenju,  a u tijeku je utvrđivanje okolnosti tog događaja- kazali su nam u Operativno-komunikacijskom centrru šibenske policije.

Zbog prometne nesreće, u kojoj su kako neslužbeno saznajemo sudjelovali migranti, veći broj policijskih službenika je ispred šibenske bolnice.

RANIJE

Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Šibenik gdje im se pruža medicinska pomoć, a kako neslužbeno doznajemo, riječ je o migrantima.

U šibenskoj policiji su nam potvrdili prometnu nesreću, ali nam nisu otkrili više detalja, kao ni radi li se o migrantima. Kad budu imali više saznanja, kazali su nam, informirat će javnost.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: