Trenutno 166 aktivnih slučajeva

U protekla 24 sata u županiji šest novooboljelih. Preminula žena (95) u šibenskoj bolnici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije šest je osoba oboljelo od COVID- 19 infekcije; pet iz Šibenika i jedna iz Tisnoga, izvijestio je Županijski stožer.

Nažalost, preminula je ženska osoba rođena 1926. godine oboljela od zarazne bolesti COVID-19, koja se liječila u šibenskoj bolnici.

Trenutno je 166 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 19 pacijenata, od kojih su dva na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u) i jedan na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 480 osoba, od toga su 442 bliski kontakt oboljelih, a za 38 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 223 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.