Tomislav Ninić potvrđen za ravnatelja Cvjetnog doma u Šibeniku

Upravno vijeće Cvjetnog doma u Šibeniku na jučer održanoj sjednici potvrdilo je Tomislava Ninića za novog ravnatelja. Podsjetimo, mjesto ravnatelja šibenskog Doma za starije i nemoćne ostalo je prazno nakon što je bivša ravnateljica Neda Klarić aktivirala povlaštenu saborsku mirovinu.

Šibensko-kninski župan Goran Pauk na danas održanoj konferenciji za novinare kazao je kako Ninić nije potvrđen za ravnatelja kako bi se upravo Pauk mogao kandidirati za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a u Šibeniku već zato što je najkompetentniji za to radno mjesto pri čemu je mislio na Ninićevu kratku karijeru privremenog ravnatelja Doma za starije i nemoćne u Oklaju.

IZBOR RAVNATELJA NEMA VEZE S POLITIKOM

Tomislav Ninić nam je u telefonskom razgovoru kazao kako svoj izbor ne želi dovoditi u vezu s politikom.

– Riječ je o ustanovi socijalne skrbi koju želim otkloniti od politike. Izabran sam na to mjesto kao najbolje rješenje s obzirom na moje radno iskustvo. Bio sam kratko imenovan privremenim ravnateljem Doma u Oklaju jer nisam želio uzeti radno mjesto u sredini gdje živi socijalno ugroženo stanovništvo već sam se želio vratiti na svoje radno mjesto u Županiju. Tamošnju sam ustanovu podigao od pečata do korisnika te sam na taj način stekao dobro radno iskustvo. Osim toga, kao zamjenik gradonačelnice Šibenika bavio sam se pitanjima kulture, sporta i socijalne skrbi – referirao se Ninić.

Na pitanje kako komentira da  UV Cvjetnog doma ponovno nije potvrdilo dojučerašnju vršiteljicu dužnosti ravnatelja i dugogodišnju radnicu te ustanove, Zdenku Šupe, HDZ-ovac odgovara:

– Ne znam, u to ne želim ulaziti, niti komentirati – poručio je.  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.