Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke su u potrazi za radnicima

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Frigooprema d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, montažu i servis rashladnih uređaja. Znanjem, iskustvom i obavljenim poslovima svrstava se među vodeće tvrtke u Hrvatskoj i regiji. S tridesetak vrhunski obučenih servisera i dvadesetak servisnih vozila pokriva cjelokupno područje Hrvatske, održava rashladne uređaje u vodećim hrvatskim tvrtkama i najvećim objektima. Frigooprema d.o.o. trenutno planira zaposliti više servisera rashladnih i klimatizacijskih uređaja – elektrotehničara (m/ž) na području Zagreba, Rijeke, Osijeka, Šibenika, Zadra i Splita. Radni zadaci su instaliranje i montaža klimatizacijskih uređaja, rashladne opreme, preventivni servisi i popravci na rashladnim i klimatizacijskim uređajima. Poslodavac osigurava službeni automobil, mobitel, stjecanje novih certifikata, dodatna usavršavanja te ugovor na neodređeno. Uvjet za prijavu su tri godine radnog iskustva. Od kandidata se traži samostalnost u obavljanju dnevnih poslova, poznavanje elemenata sustava hlađenja i klimatizacije te rashladnih tvari koje se koriste u tehnici hlađenja kao i instalacijskog materijala, osnovno poznavanje računala. Prijavite se!

Aluflexpack novi, poduzeće koje se bavi proizvodnjom fleksibilne ambalaže i preradom aluminijske folije, papira i savitljivih filmova zapošljava skladištara (m/ž) u Drnišu. Trebate imati odlične organizacijske i analitičke vještine, a traži se i fleksibilnost te komunikativnost. Očekuje se da imate srednjoškolsko obrazovanje i minimalno pola godine radnog iskustva. Morate znati engleski jezik, posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Aplicirajte.

Hotel Imperial Vodice d.d. traži računovodstveno knjigovodstvenog referenta (m/ž). Rok prijave na natječaj je 10. srpnja. Morate imati VŠS i/ili SSS ekonomskog smjera i minimalno godinu dana radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Za dodatne detalje ovog natječaja, kliknite na link.

Stolarija Peko Drvo iz Vodica planira zaposliti stolara (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva. Kandidat mora imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu. Rok prijave je 14. srpnja. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Interijeri Kabić zapošljavaju čistača (m/ž) na pola radnog vremena. Mjesto rada je Knin, a rok prijave 10. srpnja. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za čišćenje i uređenje soba, pranje i peglanje posteljine. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Obrt SMB Metal traži administrativnog tajnika (m/ž) u Šibeniku. Novozaposlena osoba bit će zadužena za vođenje dokumentacije radnika, poslovnu korespondenciju, izdavanje računa, naručivanje robe i za obavljanje drugih srodnih poslova. Kandidat mora znati engleski jezik, a prednost se daje osobama koje znaju i njemački. Za detalje ovog oglasa za posao, aktivnog do 13. srpnja, kliknite na link.

Ugostiteljski obrt Jadrija iz Šibenika traži 2 konobara (m/ž). Očekuje se da imate trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 23. srpnja. Za detalje i prijavu kliknite ovdje.

Cantabile d.o.o. traži čak devet agenta u kontaktnom centru (m/ž) u Kninu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za odgovaranje na upite korisnika, provjeru informacija, preuzimanje narudžbi, pozivanje klijenata u svrhu prodaje proizvoda te za obavljanje drugih srodnih poslova. Očekuje se da imate iskustvo rada u telefonskoj prodaji te da ste uporni i željni napredovanja. Idealan kandidat je otvoren i uvjerljiv u komunikaciji, snalažljiv i ljubazan. Poslodavac nudi redovna primanja, dodatne bonuse, rad u dinamičnoj, ugodnoj i neformalnoj okolini, profesionalnu edukaciju te mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja. Ako ste zainteresirani kliknite na poveznicu.

Autolimarski obrt – Bibilo Kamen je u potrazi za pomoćnim radnikom u obradi kamena (m/ž) u Vodicama. Traži se završena osnovna škola ili SSS bilo kojeg smjera. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno, ako se kandidat dokaže kao dobar radnik. Očekuje vas smještaj. Rok prijave na ovaj natječaj je 26. srpnja. Kliknite ovdje kako bi saznali više.

Poduzeće Generali osiguranje traži čak tri savjetnika u osiguranju (m/ž) za rad u Šibeniku. Novozaposlene osobe bavit će se posredovanjem pri sklapanju osigurateljnih proizvoda, savjetovanjem i izradom ponuda. Radno iskustvo nije potrebno. Natječaj je otvoren do 10. srpnja. Kliknite na link za više detalja.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.