Oprezno na mokrim i skliskim kolnicima

Olujna bura zatvorila Dalmatinu i Jadransku magistralu za sve osim osobnih vozila

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Najavljena olujna bura s orkanskim udarima pod Velebitom već uzrokuje probleme u prometu. Kako javlja Hrvatski autoklub, zbog olujnog vjetra Krčki most zatvoren je za sve skupine vozila.

Samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Maslenica uz obilazak za ostale skupine državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina, zatim autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Čavle i Delnice, autocesta A7 između čvorova Škurinje i Orehovica, Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja te lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog jakog vjetra na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog mjestimice obilnijih padalina moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku. Upozoravamo na moguće odrone duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.