Sa sve četiri vrste cjepiva

Objavljen plan cijepljenja u Šibensko-kninskoj županiji za sljedeći tjedan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijski zavod za javno zdravstvo objavio je plan cijepljenja za sljedeći tjedan na više punktova u županiji.

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije cijepi u utorak, 5. listopada u prostorijama Zavoda, M. Gupca 74, od 12 do 14 sati, osobe koje se odazovu na javni poziv. U četvrtak, 7. listopada u prostorijama Zavoda, od 12 do 14 sati, osobe koje se odazovu na javni poziv. U subotu, 9. listopada  u SD Baldekin, S. Radića 44, od 9 do 11 sati osobe koje se odazovu na javni poziv.

U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani svakog ponedjeljka, srijede i petka od 9 do 12 sati, a cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv. Cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Također, ljekarne Joukhadar podružnica Šibenik cijepljenje provodi uz prethodnu rezervaciju termina na telefon ili osobnim dolaskom u ljekarnu do popunjavanja termina. Cijepi se cjepivom Janssen (johnson&johnson), i to u  četvrtak, 7. listopada  u prostoriji ljekarne u Šibeniku, Ulica Narodnog preporoda 1 (022 351-098), od 19 do 20 sati.

Cijeli mjesec će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama. Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

– Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme ‘cijepise.zdravlje.hr’ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije – priopćili su iz Zavoda.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.