Snimljen u restoranu?

Neposredni šefovi HDZ-ovog dožupana Blaževića ne žele spekulirati da je u Kninu kršio epidemiološke mjere

Pratite nas i na društvenim mrežama:

– Nisam dobio Nikolu Blaževića kako bih provjerio informaciju da je 12. siječnja ove godine u restoranu hotela ‘Ivan’ u Kninu sudjelovao na večeri s kolegama, ali čim saznam sve relevantne informacije, moći ću reći svoj sud – komentirao je šef županijskog HDZ-a Nediljko Dujić medijske objave da je dožupan, a ujedno i načelnik županijskog Stožera civilne zaštite i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Knina, organizirao radnu večeru u trenutno zatvorenom hotelu.

Mediji su objavili fotografiju za koju tvrde da je snimljena 12. siječnja ove godine u kasnim popodnevnim i večernjim satima u restoranu trenutno zatvorenog hotela ‘Ivan’ u Kninu i prema njoj prvi čovjek Stožera očito krši epidemiološke mjere.

– Ne znam otkad fotografija datira i o kojoj se lokaciji radi, a svoj sud mogu dati kada saznam te dvije bitne informacije. Netko može objaviti moju godinu dana staru fotografiju i tvrditi da je snimljena sada, stoga ponavljam, s ove fotografije se ne može ništa zaključiti. Neću nikoga ni braniti ni optuživati dok se ne čujem s kolegom Blaževićem, ali ne vjerujem da bi sudjelovao u nečemu što bi se kosilo s propisima – kazao nam je Dujić.

Goran Pauk nije želio komentirati situaciju u kojoj je fotografiran njegov zamjenik, ujedno i načelnik županijskog Stožera civilne zaštite.

– Nisam vidio fotografiju i ne znam okolnosti pa ne bih htio komentirati. To je pitanje za Nikolu Blaževića. Smatram ga odgovornim i sumnjam da je baš tako kako slika kaže – rekao nam je Pauk.

Informacije smo pokušali dobiti i od samog Blaževića, no do zaključenja teksta nije nam se javio.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: