Podržao kandidate HDZ-a u Šibensko-kninskoj županiji

Jandroković u Šibeniku podržao Burića i Pauka: ‘Milanović je klaun iz horor filmova, ali meni je smiješan’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Tuđmana ćemo pamtiti kao državnika, Mesića kao predsjednika koji je išao s ljudima na kavu, a Milanovića ćemo pamtiti kao klauna predsjednika’, komentirao je danas u Šibeniku predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najnoviji sukob premijera i predsjednika.

– Gledajte, ja sam ovdje došao iskazati povjerenje HDZ-ovim kandidatima. Ovo što govori taj klaun Milanović mi je zadnja rupa na svirali. Što on radi? Klatara se po Hrvatskoj svaki dan, lupeta čitav niz besmislenih tema, uvreda na račun drugih ljudi. Sad želi izabrati sutkinju  Vrhovnog suda kako bi osudila HDZ. Besmislen je da besmisleniji ne može biti. On će ostati zapamćen kao predsjednik klaun. Imate veselih klaunova, tužnih, ali i onih iz horor filmova kojih se ljudi boje. Ovaj spada u kategoriju zločestih. Neki ga se boje, nekima je smiješan, meni je ovo drugo, odgovorio je na pitanje novinara da komentira najnoviji sukob premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića.

Na upit kako će se pamtiti Kolinda Grabar Kitarović, rekao je kako će nju pamtiti kao veselu predsjednicu koja je volila svoj narod, išla na utakmice i bila pozitivna osoba.

Inače, Goran Jandroković, član predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice i
Predsjednik Hrvatskog sabora došao je u Šibenik pružiti potporu kandidatima
HDZ-a na predstojećim izborima.

– Došao sam danas ovdje dati snažnu podršku kandidatima HDZ-a. Podržavam i vjerujem u pobjedu kako župana Gorana Pauka, tako i kandidata za gradonačelnika Željka Burića. Radi se o ozbiljnim i odgovornim ljudima, situacija je politički i ekonomski zahtjevna i traži ozbiljnost koju HDZ nudi – kazao je.


Pratite nas i na društvenim mrežama: