Izbori u SDP-u

Ivan Rajić želi voditi županijski SDP, a Šupe se povlači u ime mlađih kadrova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Socijaldemokratska partija Hrvatske počinje proces unutarstranačkih izbora, koji će se u Šibensko-kninskoj županiji održati 27. studenoga ove godine.

Za sada je izvjesno da Joško Šupe neće tražiti novi mandat, a već ranije je obrazložio da želi potaknuti podmlađivanje stranačkog vodstva. Od novog mandata odustaje i zbog lošeg izbornog rezultata, jer je prvi SDP-ov kandidat za župana koji nije prošao u drugi krug.

Politički veteran Ivan Rajić, aktualni član predsjedništva ŽO SDP-a Šibensko kninske županije i gradski vijećnik prvi je najavio i danas predao svoju kandidaturu za predsjednika županijskog SDP-a.

– Drage stranačke kolegice i kolege, danas sam predao najavljenu kandidaturu za predsjednika županijskog SDP-a pod sloganom RADNO! To oslikava moj program vođenja stranke u slijedeće četiri godine. Radno sa ljudima, radno sa gradskim i općinskim organizacijama, radno na podizanju kvalitete stanovnika naše županije, radno na aktiviranju stranačkog života. To su moji glavni ciljevi. Obilaskom terena dobivam jasnu poruku. SDP je potreban kao jaka politička stranka, za SDP postoji velika energija kod ljudi, no upravo je na SDP-u da stalnim i odgovornim radom vrati povjerenje ljudi! I zato RADNO ZA SDP! – poručio je Rajić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.