Danas slavi 60. rođendan i 40 godina staža u istoj organizaciji

Dvostruki jubilej: Helien cijeli svoj radni vijek poklonila Zajednici sportova Šibenik

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Danas je zaista malo primjera u profesionalnom svijetu da zaposlenik pokloni cijeli svoj radni vijek jednoj organizaciji, ali vjerojatno još manje ovakvih kao što je slučaj kod zaposlenice Zajednice sportova grada Šibenika Helien Čoko. Naime, Helien je rođena 15.srpnja 1961. godine i na današnji dan slavi okrugli 60. rođendan, ali i 40 godina staža.

Na svoj dvadeseti rođendan, točnije 15.srpnja 1981.godine, Helien se zaposlila u Zajednicu sportova grada Šibenika, u to vrijeme naziva SIZ fizičke kulture. Punih četrdeset godina Helien je provela u Zajednici. Nevjerojatan je podatak i podudarnost da je zaposlenici danas dvostruki jubilej i ovo je zaista veliki trenutak za organizaciju, ali i za vrijednu zaposlenicu.

Nastavno na veliki jubilej Izvršni odbor Zajednice odbor Zajednice sportova grada Šibenika donio je Odluku da se zaposlenici  isplati jubilarna nagrada za 40 godina vjernosti Zajednici sportova grada Šibenika te joj je od strane tajnika Zajednice Darija Kulušića uručen sat kao prigodni poklon kao simbolika za vrijeme od 40 godina u organizaciji te za okrugli šezdeseti rođendan.


Pratite nas i na društvenim mrežama: