Rok prijava 15 dana

Ceste Šibenik raspisale natječaj za direktora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nadzorni odbor Hrvatskih cesta raspisao je javni natječaj za izbor i imenovanje direktora te tvrtke.

Direktora se imenuje na mandat od četiri godine, a kandidati moraju biti nekažnjavani te imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij odgovarajuće struke, odnosno studij kojim je stečena tražena visoka stručna sprema sukladno propisima koji su ranije bili na snazi i najmanje pet godina radnog iskustva u struci.

Kandidati moraju priložiti prijedlog Plana i programa poslovanja i razvoja Društva za mandatno razdoblje od četiri godine kao i potvrdu o nepostojanju pravomoćnog rješenja nadležnog suda o provođenju istrage, nepostojanju potvrđene optužnice, presude o izdavanju kaznenog naloga te nepostojanju nepravomoćne presude.

Prednost pri odabiru ima onaj kandidat koji ima najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u upravljanju trgovačkim društvima i/ili drugim pravnim osobama.

Rok prijava je 15 dana, a sve detalje natječaja možete pogledati OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.