U sklopu nadolazećih unutarstranačkih izbora

Burić se sastao s kninskim HDZ-ovcima: ‘Ponovno ćemo osnažiti županijski HDZ i vratiti ga na pobjednički put’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Željko Burić, gradonačelnik Šibenika i kandidat za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije, u subotu je posjetio Knin u sklopu nadolazećih unutarstranačkih izbora. Sastao se sa članovima stranke u stranačkim prostorijama, a potom se u centru grada družio s Kninjanima.

– Ovo je bio jedan prijateljski dolazak i svi aktivni članovi stranke su bili pozvani da nam se pridruže u ugodnom razgovoru. Motiv dolaska, ali i kandidature, je moralna odgovornost prema svim članovima stranke. Kao što znamo, rezultat na prošlim lokalnim izborima bio je loš jer smo nakon 30 godina izgubili županiju. Našem timu želja je ponovno osnažiti Hrvatsku demokratsku zajednicu i vratiti je na stari, odnosno pobjednički put – istaknuo je Burić nakon razgovora s građanima Knina.

Dodao je kako je njegova kampanja aktivna, ali prije svega korektna te da će se u njoj iznositi samo činjenice i rezultati.

Inače, Željko Burić je u prošlu subotu istaknuo kandidaturu za predsjednika HDZ-a Šibensko-kninske županije kada je naglasio da je njegova politička formula donijela izvrsne rezultate u Šibeniku te da isti model planira primijeniti u funkcioniranju HDZ-a na županijskoj razini.

U Burićevom timu su zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Danijel Mileta, načelnik Općine Promina Tihomir Budanko, ravnateljica Opće Bolnice Šibensko-kninske županije Sanja Jakelić i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Knina Ana Marić.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.