" "
Više

    " "

    ŠIBENSKO – KNINSKA ŽUPANIJA – domaća destinacija godine

     

    Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) prepoznala je intenzivni razvoj novih turističkih proizvoda te izuzetne rezultate i rast ostalih turističkih pokazatelja destinacije te Šibensko – kninsku županiju  odabrala za domaću destinaciju godine 2016./2017.

     

    Službenim potpisivanjem Ugovora o marketinškoj suradnji jučer, 31.svibnja. 2016. u Gradskoj vijećnici u Šibeniku, direktorica TZ Šibensko – kninske županije, Željana Šikić i voditeljica Ureda UHPA-e, Ivana Maltar dale su kratak osvrt o očekivanjima zajedničke suradnje u narednih godinu dana.

     

    „TZ Šibensko – kninske županije intenzivno radi na promociji turizma naše županije. Suradnja s UHPA-om potaknut će intenzivniju promociju turističke ponude naše destinacije na sve zahtjevnijem turističkom tržištu te, ono najbitnije, pokrenuti jaču suradnju turističkih agencija kao destinacijskih menadžment kompanija (DMK) i sustava turističkih zajednica Šibensko – kninske županije kao destinacijske menadžment organizacije na stvaranju turističkih proizvoda jedinstvenih doživljaja za tržište posebnih interesa“ – izjavila je direktorica TZ Šibensko – kninske županije, Željana Šikić.

     

    Ivana Maltar, voditeljica ureda UHPA-e smatra kako je ova marketinška suradnja samo nastavak već ranije započetih aktivnosti između ove dvije institucije te vjeruje kako će ista rezultirati ponajprije snažnijom promocijom Šibensko – kninske županije i, što je još značajnije,  razvojem novih turističkih proizvoda, njihovom promocijom i distribucijom na turističkom tržištu.

    UHPA je suradnju s TZ Šibensko – kninske županije započela već ranije kroz program edukacija za javni i privatni sektor na temu razvoja novih turističkih proizvoda koji podržava i Hrvatska turistička zajednica.

     

    Šibensko – kninska županija kroz zajedničku suradnju s UHPA-om biti će naglašena kao preporučena domaća destinacije od strane UHPA-e u svim komunikacijskih i promotivnim kanalima udruge usmjerene prema domaćem i stranom tržištu te publikacijama koje se distribuiraju na najveće turističke agencije i turoperatore te na ključnim turističkim sajmovima u svijetu.

     

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Piramatovci, Galići i Bilostanovi u ponedjeljak, 6. svibnja...

    Zbog planiranih radova na elektroenergetskim postrojenjima, osim u slučaju odgode radi više sile, u ponedjeljak, 6. svibnja bit će obustavljena isporuka električne energije od...

    Stiže jugo, ali još većinom suho i barem...

    Južinu, toplinu te većinom suho i djelomice sunčano vrijeme već od sutra zamjenjuje promjenjivo i svježije, gdjegod i uz izraženije pljuskove, od srijede i...

    Juniori Šibenika upisali važnu pobjedu, Diego s dva...

    Uspješan nogometni vikend na Šubićevcu upotpunili su juniori Šibenika. Nakon seniora i oni su uzeli tri boda. U 26. kolu elitnog ranga upisali su...

    Recept za brzi biskvit s trešnjama koji nikome...

    Priroda nas časti brojnim ukusnim voćem, a na početu sezone mnogi se najviše raduju prvim trešnjama. Ljubitelji trešanja žele ih iskoristiti na sve moguće...

    NAJNOVIJE

    Piramatovci, Galići i Bilostanovi u ponedjeljak, 6. svibnja bez struje

    Zbog planiranih radova na elektroenergetskim postrojenjima, osim u slučaju odgode radi više sile, u ponedjeljak, 6. svibnja bit će obustavljena isporuka električne energije od...

    Stiže jugo, ali još većinom suho i barem djelomice sunčano

    Južinu, toplinu te većinom suho i djelomice sunčano vrijeme već od sutra zamjenjuje promjenjivo i svježije, gdjegod i uz izraženije pljuskove, od srijede i...

    Juniori Šibenika upisali važnu pobjedu, Diego s dva nova gola preuzeo vrh ljestvice najboljih topnika lige

    Uspješan nogometni vikend na Šubićevcu upotpunili su juniori Šibenika. Nakon seniora i oni su uzeli tri boda. U 26. kolu elitnog ranga upisali su...

    Recept za brzi biskvit s trešnjama koji nikome nikad nije propao

    Priroda nas časti brojnim ukusnim voćem, a na početu sezone mnogi se najviše raduju prvim trešnjama. Ljubitelji trešanja žele ih iskoristiti na sve moguće...