Smješten u Dragi, u zaleđu Primoštena, Baćulov dvor svojom EKO i ETNO ponudom nudi jedinstveni doživljaj u svakom pogledu. Gastronomski dio priče obuhvaća svježe ubrano i kuhano povrće, pršut, ovčji sir u maslinovu ulju, domaća maništra s bobom, paštafažol s pancetom, primoštenski gulaš, meso i hobotnica ispod peke i vrhunsko domaće vino.
Ovosezonska ponuda obogaćena je velikim izborom domaćih juha i variva, a cjelokupna ponuda prilagođena je za “svačiji džep”. Predsezona i podsezona vrijeme je kada domaćini organiziraju radionice za veće i manje grupe i to: kulinarske, izrada primoštenske čipke te kameno-klesarske radionice u kojima aktivno sudjeluju svi uključeni. Od team building programa u ponudi je zidanje suhozida.
Cijelu priču zaokružit će vrijedni domaćini koji sva jela poslužuju u tradicionalnim nošnjama ovoga kraja. Informacije i rezervacije na 091/1504 989.
SPONZORIRANI ČLANAK