Jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih šibenskih restorana, restoran Peškarija odnedavno se nalazi na novoj lokaciji. Dugogodišnji rad u ugostiteljstvu vlasnik Peškarije i predsjednik lokalnog Ceha ugostitelja Joso Smolić okrunio je kapitalnom investicijom u novi prostor. Stoga, Peškarija odsad djeluje iz svog prostora koji se nalazi samo nekoliko metara od stare lokacije i opet je prvi red uz more, pa će gosti i dalje moći uživati u pravom šibenskom i mediteranskom štihu.
ORGANIZACIJA DOMJENAKA
Kao i svake godine, Peškarija se i ove godine prilagodila blagdanskom ozračju, te je pripremila povoljne programe, namijenjene tvrtkama te većim i manjim grupama. Svojim vjernim gostima restoran je povodom blagdana ponudio mogućnost organizacije domjenaka s bogatim menijem. Smolić navodi kako se meni može birati iz bogate ponude gotovih jela i jela po narudžbi.
– S obzirom da su ipak blagdanska vremena, meni smo prilagodili tom ozračju, pa nudimo bakalar koji je neizostavni dio svake predbožićne trpeze, potom divljač, jela ispod peke i riblje specijalitete po kojima je restoran poznat – navodi Smolić.
ZIMSKE DELICIJE
Ipak, čak i ako niste grupa, već pojedinac željan dobrog bokuna u intimnom ozračju, Peškarija svakodnevno nudi razne delicije. Uvijek se, kaže vlasnik restorana, u Peškariji u ovo blagdansko vrijeme može naručiti bakalar, a iz ponude restorana posebno izdvaja lignje na razne načine te divljač spravljenu po domaćoj recepturi. Topla pozivnica, novi, intimni prostor i dobar meni najbolji su razlog da provjerite na čemu Peškarija temelji svoju dugogodišnju ugostiteljsku tradiciju.
SPONZORIRANI ČLANAK