Više

    I brže gotov

    Kako režete krumpir kad ga kuhate? Super trik za još finiji i kremastiji pire

     

    Savršen pire od krumpira je mekan, pahuljast i svilenkasto gladak. Odličan je prilog uz pečeno i pirjano meso, ribu, ali i povrće, piše Punkufer.hr.

    Da biste dobili savršeni pire od krumpira, zaboravite na veliki lonac, mnoštvo vode i dugo kuhanje. Testiranjem različitih metoda kuharski znalci došli su do zaključka kako se odlični rezultati mogu postići u svega 15-ak minuta.

    Umjesto da oguljeni krumpir stavite u komadu ili prepolovljen u veliki lonac s mnoštvo vode, narežite ga na tanke kriške. Tanke kriške ravnomjernije se i kraće termički obrađuju, što rezultira kremastijim i finijim pireom.

    Više pročitajte OVDJE.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Izložbu ‘Volim svoju županiju’ možete razgledati u Posjetiteljskom...

    U Posjetiteljskom centru 'Kanal sv. Ante' otvorena je izložba fotografija 'Volim svoju županiju' na kojoj su izloženi najbolji radovi tog fotografskog natječaja u organizaciji...

    Vatrogasci dogašavaju požar koji je sinoć izbio u...

    Jutros oko 7.10 sati lokaliziran je požar koji je izbio jučer u 22.16 sati unutar objekta obrta za reciklažu i preradu plastike u Kistanjama....

    U Vodicama se 66-godišnjak dva mjeseca ‘nabacivao’ 53-godišnjakinji

    Policijski službenici Policijske postaje Vodice su proveli kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nametljivo ponašanje na štetu 53-godišnjakinje. Kriminalističkim istraživanjem je...

    Danas još uglavnom suho i toplo, a od...

    Slijede oblačniji dani, uz povremenu kišu, od petka u gorju i snijeg, pri čemu na kopnu svježije već od srijede, a na Jadranu od...

    NAJNOVIJE

    Izložbu ‘Volim svoju županiju’ možete razgledati u Posjetiteljskom centru ‘Kanal sv. Ante’

    U Posjetiteljskom centru 'Kanal sv. Ante' otvorena je izložba fotografija 'Volim svoju županiju' na kojoj su izloženi najbolji radovi tog fotografskog natječaja u organizaciji...

    Vatrogasci dogašavaju požar koji je sinoć izbio u obrtu za reciklažu plastike u Kistanjama

    Jutros oko 7.10 sati lokaliziran je požar koji je izbio jučer u 22.16 sati unutar objekta obrta za reciklažu i preradu plastike u Kistanjama....

    U Vodicama se 66-godišnjak dva mjeseca ‘nabacivao’ 53-godišnjakinji

    Policijski službenici Policijske postaje Vodice su proveli kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nametljivo ponašanje na štetu 53-godišnjakinje. Kriminalističkim istraživanjem je...

    Danas još uglavnom suho i toplo, a od petka jaka bura

    Slijede oblačniji dani, uz povremenu kišu, od petka u gorju i snijeg, pri čemu na kopnu svježije već od srijede, a na Jadranu od...