Više

    IVO KREČAK: Ulazak u drugu ligu pokrenulo bi puno toga

     

    ‘Podrži svoj klub’ projekt je PSK kladionice, koja nizom intervjua na svom blogu promovira lokalne klubove, jer, kako ističu, ‘na taj način želimo osnažiti svijest o lokalnim klubovima kod lokalnih navijača’. A prvi intervju dao im je direktor Šibenika Ivo Krečak, u kojem se osvrnuo na aktualnu situaciju u klubu sa Šubićevca, ali i na onu ljepšu prošlost.

    Donosimo prvi dio tog razgovora, a cijeli intervju s Krečkom možete pročitati na https://blog.psk.hr/podrzi-svoj-klub-sibenik-se-vraca-kuci-53600/.

    Šibenik je na putu oporavka, prvo mjesto u 3. HNL jug donijelo bi mogući povratak (kroz kvalifikacije ili izravno, još nije sigurno) u viši rang. Sanjate li naslov?

    ‘Svakako. Sve radimo za taj cilj, sve smo bacili na kocku. Time bi se pokrenulo puno toga, od terena s umjetnom travom do poboljšanja uvjeta omladinskog pogona. Cilj je u pet godina stvoriti klub koji može ovisiti sam o sebi. Moramo promijeniti način razmišljanja koji je ostao još iz dana socijalizma.’

    Teška borba očekuje Šibenčane do kraja sezone. Koje će utakmice biti najteže?

    ‘Nama i Mosoru svaka će utakmica u gostima biti problem, ni nama ni njima neće biti lako. Za domaće utakmice vjerujem kako imamo dovoljnu kvalitetu.’

    U Šibeniku su stasali mnogi poznati igrači, neki iz domaće škole, drugi koji su stigli na Šubićevac na kaljenje. Koga biste danas izdvojili kao ključne igrače, one zbog kojih bi gledatelji trebali dolaziti na stadion?

    ‘Moram izdvojiti kapetana i motor momčadi Marka Kartela. Nemamo problema s mladim igračima, tu je Grgo Živković, desni bočni Robert Pecolaj…’

    Šibenik je poznat i po svojim vjernim navijačima, Funcutima. Što biste poručili navijačima uoči nastavka sezone?

    ‘Ne bih se htio služiti sad nekim trikovima. Jednostavno, domaću publiku želimo privući igrom i zalaganjem na terenu. Nadam se kako će nas navijači podržati u što većem broju.’

     

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Recept za tiramisu s jagodama koji se brzo...

    Obožavate tiramisu? Svake godine jedva čekate sezonu jagoda? Onda je vrijeme da ova dva zadovoljstva spojite u ukusan desert koji će za tren nestati...

    Bedem na poluotoku Oštrica intrigira turiste i istraživače

    Bedem na poluotoku Oštrica, jedan od simbola Grebaštice kod Šibenika - intrigira mnoge posjetitelje i turiste i istraživače, piše HRT. Iako se smatralo da je...

    Carević: ‘Nisam bahat, ali kada smo pravi u...

    Još šest utakmica do kraja je Prve NL. Šibenik bi se pobjedom u svih šest, čemu se svi nadamo, vratio u elitni rang. Gdje...

    U potrazi ste za poslom? Donosimo deset novih...

    Počnite svoju potragu za poslom na posao.hr., vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati deset pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan! Hotel...

    NAJNOVIJE

    Recept za tiramisu s jagodama koji se brzo priprema i još brže nestane s tanjura

    Obožavate tiramisu? Svake godine jedva čekate sezonu jagoda? Onda je vrijeme da ova dva zadovoljstva spojite u ukusan desert koji će za tren nestati...

    Bedem na poluotoku Oštrica intrigira turiste i istraživače

    Bedem na poluotoku Oštrica, jedan od simbola Grebaštice kod Šibenika - intrigira mnoge posjetitelje i turiste i istraživače, piše HRT. Iako se smatralo da je...

    Carević: ‘Nisam bahat, ali kada smo pravi u ovoj ligi ne može nam nitko ništa’

    Još šest utakmica do kraja je Prve NL. Šibenik bi se pobjedom u svih šest, čemu se svi nadamo, vratio u elitni rang. Gdje...

    U potrazi ste za poslom? Donosimo deset novih oglasa

    Počnite svoju potragu za poslom na posao.hr., vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati deset pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan! Hotel...