" "
Više

    " "

    Prva zatonska Pidočijada oduševila: Ljubav i dobra volja bili su tajni začini, a domaća atmosfera garant uspjeha

     

    Prva zatonska Pidočijada naprosto je oduševila, kako mještane tako i posjetitelje koji su stigli u Zaton s ciljem da kušaju morsku deliciju po kojoj je Zaton poznat.

    Uzgajalište školjaka Ćoran i Sea Shell tvrtka donirali su pidoče i pripremali ih na četiri različita načina – na lešo, buzaru, na lati i u rižotu.

    – Odlične su sve. Ja ovo nikad nisan jeo u životu, prvi mi je put i stvarno sam oduševljen. Ne znaju u Francuskoj kako se živi, a ja ću im pokazati barem fotografije kad moji nisu imali priliku ovo okusiti – kazao nam je Igor koji inače živi u Francuskoj, a korijene vuče iz Zatona.

    Miješali su pidoče tko god je stigao, a na pitanje postoji li tajni začin, Mile Martinović kao iz topa poručio je – ‘puno ljubavi’.

    U za to namijenjenoj kutijici prikupljale su se i donacije za obnovu sportskog igrališta, a cijelu atmosferu začinio je i duo ‘Oči moje’.

    Pogledajte kako je bilo.

    [flickr_set id=”72157694995544010″]

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola...

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan...

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima...

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje...

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola na Jadriji

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan dijelio sadnice lavande i lovora

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima u napadu na Potkonje i Vrpolje

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje od sat vremena, a tako slasna

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...