Više

    Dalmatinska večer u hotelu Olympia pun pogodak

     

    Hotel Olympia već nekoliko godina svakog četvrtka organizira Dalmatinsku večer te na taj način uz izvornu klapsku pjesmu gostima svog hotela nude mogućnost da upoznaju autohtone gastronomske delicije, piše infovodice.

    Kako bi gostima hotela ponudili drugačiji doživljaj i upoznali ih sa regijom, njezinim okusima i mirisima ove godine su odlučili organizirati mali sajam OPG-ova u holu hotela što se pokazalo pun pogodak.

    – Odmah na početku sezone odlučili smo da Dalmatinsku večer obogatimo s malim sajmom OPG-ova našeg kraja – rekla nam je Danijela Marinčić iz odjela prodaje Hotela Olympia

    – Poslali smo poziv lokalnim OPG-ovima, maslinarima, medarima, tradicijskim obrtima te im bez naknade ustupli prostor u našem holu kako bi mogli našim gostima prezentirati proizvode karakteristične za našu regiju: maslinovo ulje, pršut, sir, vina, med, autohtoni suveniri. Gostima se jako sviđa ovakav vid prezentacije domaćih proizvoda, a kako smo odlično popunjeni i u podsezoni kada nam dolaze i gosti s Dalekog istoga nastavit ćemo s organizacijom ovakvih večeri. – zaključila je Danijela Marinčić

    Izlagači su jako zadovoljni organizacijom Dalmatinskih večeri u hotelu Olympia

    – U najneposrednijem smo kontaktu s gostima hotela i mislim da je ovo odlična ideja osobito što je ponuda izlagača raznovrsna – kazao nam je Mario Šmit, vlasnik OPG-a iz Prvić Šepurine

    U holu hotela Olympia među izlagačima smo zatekli i brend “Dida Boža” koji se bavi proizvodnjom prirodnih i zdravih džemova i namaza vrhunske kvalitete.

    – Ovo je odlična ideja hotela Olympia. Na ovaj način turisti mogu upoznati naše hrvatske proizvode i ponijeti ih sa sobom kući – rekla nam je Sara Stjepanek iz branda “Dida Bože”

    izvor: infovodice

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Zadar pokvario Zagorinu feštu na krcatom Borovištu,...

    Pobjednički niz nogometaša Zagore prekinut je. Nakon 13 uzastopnih pobjeda poraz su upisali u najvažnijoj utakmici, u dvoboju s izravnim konkurentom Zadrom, na krcatom ...

    Recept za tiramisu s jagodama koji se brzo...

    Obožavate tiramisu? Svake godine jedva čekate sezonu jagoda? Onda je vrijeme da ova dva zadovoljstva spojite u ukusan desert koji će za tren nestati...

    Bedem na poluotoku Oštrica intrigira turiste i istraživače

    Bedem na poluotoku Oštrica, jedan od simbola Grebaštice kod Šibenika - intrigira mnoge posjetitelje i turiste i istraživače, piše HRT. Iako se smatralo da je...

    Carević: ‘Nisam bahat, ali kada smo pravi u...

    Još šest utakmica do kraja je Prve NL. Šibenik bi se pobjedom u svih šest, čemu se svi nadamo, vratio u elitni rang. Gdje...

    NAJNOVIJE

    FOTO Zadar pokvario Zagorinu feštu na krcatom Borovištu, Vodice remizirale kod fenjeraša

    Pobjednički niz nogometaša Zagore prekinut je. Nakon 13 uzastopnih pobjeda poraz su upisali u najvažnijoj utakmici, u dvoboju s izravnim konkurentom Zadrom, na krcatom ...

    Recept za tiramisu s jagodama koji se brzo priprema i još brže nestane s tanjura

    Obožavate tiramisu? Svake godine jedva čekate sezonu jagoda? Onda je vrijeme da ova dva zadovoljstva spojite u ukusan desert koji će za tren nestati...

    Bedem na poluotoku Oštrica intrigira turiste i istraživače

    Bedem na poluotoku Oštrica, jedan od simbola Grebaštice kod Šibenika - intrigira mnoge posjetitelje i turiste i istraživače, piše HRT. Iako se smatralo da je...

    Carević: ‘Nisam bahat, ali kada smo pravi u ovoj ligi ne može nam nitko ništa’

    Još šest utakmica do kraja je Prve NL. Šibenik bi se pobjedom u svih šest, čemu se svi nadamo, vratio u elitni rang. Gdje...