" "
Više

    " "

    FOTO: Uspješan nastup šibenskih barmena na natjecanju u Zadru

     

    Jučer je u kultnom zadarskom klubu Maraschino bar održano treće natjecanje Cro Flair Lige u organizaciji Udruge barmena BELI iz Vodica u suradnji s Andrijom Sikirićem, predsjednikom podsekcije barmena za sjevernu Dalmaciju.

    -Iznimno smo zadovoljni odazivom i atmosferom s obzirom da se ovakvo natjecanje nije davno organiziralo u Zadru i da je ovo bilo prvo natjecanje Cro Flair Lige u tom gradu – kaže Tomislav Biluš, predsjednik Udruge.

    masaschino zadar

    U jutarnjim satima osam barmena se natjecalo u kategoriji moderne miksologije „Mix Masters“. U ovoj kategoriji ocjenjuje se sam koktel, njegov okus, miris i aroma, a među prva tri najbolja barmena našlo se dvoje iz Šibenika. Prvo mjesto je osvojio Tomislav Stančić, a odmah iza njega se našla Camilla Corrieri.

    WP_20150304_12_46_47_Pro

    WP_20150304_11_56_55_Pro

    Treće mjesto osvojio je Kristijan Zlomislić iz Udruge barmena Barextreme iz Pule. Također u ovoj kategoriji nastupili su naši barmeni Josip Mikulić i Eleonora Gardijan, te svojim nastupima pokazali da Šibenik itekako ima potencijala u ovoj kreativnoj disciplini.

    WP_20150304_12_33_52_Pro

    WP_20150304_12_28_30_Pro

    josip mikulic

    U večernjim satima održalo se natjecanje u kategoriji flair. Ova iznimno atraktivna vještina okupila je brojne barmene iz cijele Hrvatske, a pobjedu je odnio dvostruki državni prvak Karlo Damijanić (udruga Barextreme Pula). Drugo mjesto zauzeo je Denis Memedovski (Fair-Flair), a treće Tomislav Biluš (Udruga barmena BELI). Također Tomislav Biluš ne krije svoje zadovoljstvo nastupima članova njegove udruge, Lovre Perkovića, Antonia Mačića, Domagoja Belamarića, Antonia Dragića, Lovre Žica, Zvonimira Prkuta i Josipa Mikulića.

    Iako je kiša pratila cijelo natjecanje, Maraschino bar je okupio brojne gledatelje koji su istinski uživali u barmenskim akrobacijama. Barmeni su dodatno zagrijali atmosferu spektakularnim fire showom te okupljene definitivno ostavili bez daha.

    -Cro Flair Liga se nastavlja već danas u Splitu, zatim idemo u Zagreb, a potom se vraćamo u Šibenik , gdje će nam domaćin biti Inside club – nadodaje Tomislav.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola...

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan...

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima...

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje...

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...

    NAJNOVIJE

    FOTO Praznik rada obilježen je tradicionalnom podjelom fažola na Jadriji

    Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija, organizirali su danas, 1. svibnja, tradicionalni izlet i druženje građana u...

    Povodom 1. maja na Skradinskom buku, ministar Habijan dijelio sadnice lavande i lovora

    Nacionalni park 'Krka' i ove se godine pridružio europskoj akciji 'Rastemo zajedno', u okviru koje je na Međunarodni praznik rada na Skradinskom buku podijeljeno...

    Predstavnici UHBDDR -a odali počast kninskim pričuvnim policajcima u napadu na Potkonje i Vrpolje

    Danas su predstavnici Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Šibensko-kninske županije i predstavnici 'Petank' kluba Dalmatino iz Šibenika položili cvijeće i zapalili svijeće...

    Brzinska varijanta zapečenog graha gotova je u manje od sat vremena, a tako slasna

    U slučaju da danas niste planirali baš ništa posebno, ali vam fotografije roštilja i graha na društvenim mrežama izazivaju zazubice, ne brinite, ništa nije...