‘Kako do lakšeg i profitabilnijeg plasmana vaše lokalno uzgojene hrane putem digitalne tehnologije’ naziv je radionice koja će se u sklopu projekta Šibensko-kninske županije ‘Ajmo Lokalno’ održati danas, 14. veljače, s početkom u 16.30 sati u Ruralnom poduzetničkom inkubatoru Krka Kistanje.
Radionica je nastala u organizaciji Centra za održivi razvoj Terra Meera i Inkubatora Krka Kistanje, a vode je Ivan Lauc i Igor Barišić iz webshopa Plodovi.hr.
Na ovu besplatnu radionicu, možete se prijaviti putem poveznice: https://ajmolokalno.hr/!
Također, istog dana i na istom mjestu, ali s početkom u 14 sati, i u organizaciji Inkubatora Krka Kistanje, održat će se radionica regenerativne poljoprivrede i permakulturnog dizajna, pod vodstvom arhitekta, permakulturnog dizajnera i vlasnika regenerativne farme Hrvoja Bota. Saznajte kako regenerativna poljoprivreda i permakulturni dizajn mogu obnoviti iscrpljeno tlo, povećati prinos i osigurati isplativost uzgoja te naučite kako postići više od 50 eura po kvadratu uz kvalitetne i održive poljoprivredne prakse.