'Noć kazališta'

‘Ježeva kućica’ i ‘Vla-vla-Vjlajland cabaret’ u subotu u Oklaju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Općina Promina svojim programom uključila se u ovogodišnju manifestaciju ‘Noć kazališta’, pa će u subotu, 20. studenog  u Domu kulture i Oklaj postati mjesto dijaloga i uživanja u kazališnim izvedbama renomiranih hrvatskih glumaca, piše Radiodrniš.hr.

Tako će u 12 sati Tvornica Lutaka izvesti ‘Ježevu kućicu’ u kojoj će Mario Kovač i Petra Radin predstaviti što se događalo s Ježurkom i Lijom nakon svima dobro poznatog kraja mede, vuka i divlje svinje.

U 19 sati istog dana Ecija Ojdanić, kazališna, televizijska i filmska glumica drniškog podrijetla, ravnateljica Kazališta Moruzgva nastupa s predstavom ‘Vla-Vla-Vlajland cabaret’, jednom od onih predstava koja se ne propušta jer pogađa točno u sridu.

Inače, European theatre night jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Održava se istovremeno u 11 europskih država (Hrvatskoj, Slovačkoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Srbiji, Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Bugarskoj i Belgiji), svake godine treće subote u mjesecu studenom. Kazalište toga dana postaje glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.