Za SDP Vodica ‘cvijetna petokraka’ poslužila je skretanju fokusa sa stvarnih problema

Foto: InfoVodice

Gradski odbor SDP Vodica medijima je danas uputio priopćenje za medije u kojem reagiraju na ‘aferu’ s vodičkim nasadom cvijeća koji je neke asocirao na zvijezdu petokraku pa su ga uništili. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Danas je u medijima objavljeno nezadovoljstvo djela braniteljske populacije vezano na možebitni oblik nasada cvijeća u Vodicama. Mišljenja smo da su to sve nekakvi „spinovi” koji za cilj imaju otkloniti fokus javnost sa stvarnih problema s kojima građani grada Vodica muku muče.

Smatramo da bi bilo svrsishodnije energiju uložiti na pritiskanje gradske vlasti vezano za kanalizaciju i sustav odvodnje koji je zastao sa svojom realizacijom ili da se organizira prosvjed jer se već godinama naša ACY marina preko ljeta pretvori u upojni bunar pun fekalija, te naši turisti sa gađenjem komentiraju neugodne mirise u centru Vodica koji ih bacaju na povraćanje.

Možda bi zanimljiva tema bila i nepostojanje primjerene sportske dvorane ili recimo izgradnja doma za starije i nemoćne.

Da ne bi stali samo na infrastrukturi možda ne bi bilo loše da se stavi u funkciju Vodiška gospodarska zona, te da se napravi Akcijski plan zapošljavanja mladih van turističke sezone, kako bi stvorili uvjete da se naši sumještani više ne iseljavaju vani iz naših predivnih Vodica.

A oblik nasada cvijeća… stvarno je nebitan, zaključuju vodički SDP-ovci u priopćenju koje potpisuje predsjednik Gradske organizacije stranke Marko Udovičić.

Naslovna fotografija: InfoVodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.