Vodički cvijet pregažen kamionom jer nekima nalikuje na petokraku

Foto: InfoVodice

U Vodicama se stvorila velika pomutnja oko cvijeta koji nekima nalikuje na petokraku pa je tako, piše portal InfoVodice, preko noći cvijetni nasad pregažen kamionom.

Kako pišu, kada su završeni radovi na sustavu odvodnje oborinskih voda na spoju Ulice Hrvatskih boraca i Obale Juričev Ive Cote na zemljanu površinu ispred zgrade stare općine posađeni su novi nasadi. Prije radova na istom mjestu bio je travnjak te od cvijeća formiran hrvatski grb.

Od Stanka Birina, direktora tvrtke Leć, koja se i brine za održavanje zelenih površina Vodica saznaju da su na tom mjestu zasadili bijele begonije na rubovima, a u sredini je formiran cvijet od sadnica narančastih begonija.

– Radi se o logu TZ Vodice koji je godinama bio ispred ljekarne i tamo nije nikad nikome nije smetao. Grb koji je prije bio nismo mogli napraviti zato što je površina smanjena, a kako nema zaštitnih stupića da se preko površine ne gazi, zasađene su begonije i formiran logo TZ Vodice. Radi se o narančastim begonijama samo nažalost nisu se uspjeli otvoriti, rekao je Stanko Birin, direktor tvrtke Leć.

Foto: InfoVodice
Foto: InfoVodice

Međutim nekolicina naših sumještana ne vide cvijet nego zvijezdu petokraku koja ih je zasmetala, a jedan od njih svojim kamionom prešao preko zelene površine, piše portal InfoVodice.

– Nije dostojno i primjereno da u mom mjestu od cvijeća bude zvijezda petokraka i to samo 50 metara od spomenika hrvatskim braniteljima. Molio bi da se ovo sanira, vrati na stanje onakvu kakvo je prije bilo, ako oni ne mogu onda ću ja o svom trošku sanirati, rekao je vidno ogorčen Radoslav Juričev Sudac, dragovoljac Domovinskog rata i tenkist 113. šibenske brigade.

Gradonačelnica Nelka Tomić vezano za ovaj događaj kratko je komentirala

– Zvijezda ima oštre, a ne oble rubove i ja osobno ovdje vidim oblik cvijeta koji je inače logo naše turističke zajednice, zaključila je Nelka Tomić za InfoVodice.

Fotografije: InfoVodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.