Vodice prijavile akciju nabave neurofeedback uređaja za nagradu ‘Grad/općina prijatelj djece’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Povodom 25 godina Konvencije UN-a o pravima djeteta i 15 godina akcije ‘Gradovi i općine – prijatelji djece’ održat će se tradicionalno savjetovanje za koordinatore Akcije u ponedjeljak 24. studenoga 2014. godine u Zagrebu.

Osim uvodnih tematskih izlaganja iz područja prava djece u Hrvatskoj, u svečanom dijelu bit će proglašenje i dodjela Povelje i Pohvale za ‘Naj-akcije 2014.’ godine te uručiti prestižan naziv ‘Grad/općina – prijatelj djece’ gradovima i općinama koji su se kandidirali za dobivanje tog prestižnog naziva u ovoj godini.

Grad Vodice ove godine za Naj akciju kandidirao je nabavu neurofeedback uređaj za pomoć djeci koja boluju od neuroloških poremećaja Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac u Šibeniku.

Iako bi taj uređaj bio namijenjen djeci naše županije, u akciju su se uključili i drugi gradovi, svjesni da humanost nema granica. Ove godine vodički Koordinacijski odbor intenzivno je krenuo sa zadovoljavanjem zahtjevnih kriterija da bi dobio status “Grad – prijatelj djece”.

Koordinacijski odbor Akcije kojeg vodi ravnateljica DV „Tamaris” Petra Kranjac, poziva sve institucije i pojedince da se uključe u Akciju kako bi svojim doprinosom poboljšali kvalitetu života naše djece, prijavom na telefon 022/443-622 ili e-mail: info@infovodice.com

IZVOR: InfoVodice.com


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.