Rok prijave do 6. listopada

Vodice nude potporu OPG-ovima, zadrugama, tradicijskim i umjetničkim obrtima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Vodice objavio je Javni poziv za dodjelu potpora obrtnicima-vlasnicima tradicijskih i umjetničkih obrta, zadrugama, nositeljima OPG-a i oznake hrvatskog otočnog proizvoda.

Korisnici potpora su obrtnici-vlasnici tradicijskih i umjetničkih obrta, zadruge, OPG-ova i HOP-a čije je prebivalište to jest sjedište obrta, zadruge odnosno OPG-a na području Grada Vodica, koji obavljaju djelatnost tijekom cijele godine, a koja djelatnost se nalazi na popisu tradicijskih i umjetničkih obrta.

Sredstva potpore dodjeljuju se za aktivnosti provedene u kalendarskoj godini u kojoj je raspisan javni poziv, kojim će se definirati broj potpora koje se dodjeljuju u toj godini.

Najviši iznos potpore može iznositi najviše 20 tisuća kuna godišnje po svim kategorijama kumulativno. Potpora se dodjeljuje na način da se pola odobrenog iznosa daje kao predujam danom sklapanja Ugovora o dodjeli potpore, a preostali iznos nakon dokazane realizacije projekta. Ukoliko ukupni iznos zahtjeva za potpore iznosi više od planiranih Proračunom Grada Vodica, odobreni iznosi po zahtjevima umanjiti će se svima u jednakom postotku. Rok za prijavu traje do 6. listopada u 15 sati.

Tko sve može zatražiti potporu, koji su kriteriji i uvjeti za dobivanje potpore možete pronaći OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: