U Vodicama u nekoliko sati prikupljeno 150 kilograma hrane za potrebite

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na punktu Crvenog križa u Vodicama u nekoliko sati danas je prikupljeno 2.089,95 kuna te 150 kilograma hrane i 20 kilograma higijene koji su namijenjeni socijalno ugroženim korisnicima o kojima skrbi Gradsko društvo Crvenog križa Vodice.
Uz osnovni cilj, prikupljanje dobara za osobe u potrebi, jednako je važno i poticanje solidarnosti, posebno među mladima stoga nas kao i svake godine u ovoj akciji prate i Osnovna škola Vodice i Čista Velika kroz cijeli mjesec listopad.
– Hvala svim građanima Vodica koji su se odazvali na današnju akciju. Veliko hvala našim volonterima koji su unatoč hladnom vremenu odlučili donirati svoje vrijeme za ljude u potrebi. Gradsko društvo Crvenog križa kao stalni prikupljatelj prikuplja i dijeli donacije tokom cijele godine, svi koji žele donirati za potrebe korisnika Gradskog društva Crvenog križa Vodice, a nisu bili u mogućnosti danas mogu to činiti tokom cijele godine na adresi Obala Juričev Ive Cota 9 donacijom materijalnog oblika pomoći u vidu hrane, higijene ili uplatom na izdvojeni račun Crvenog križa otvoren u Zagrebačkoj banci HR7023600001502208331, opis plaćanja : donacija za potrebe korisnika – poručuju iz Crvenog križa.
Od 8. listopada diljem Hrvatske provodi se 49. humanitarna akcija ‘Solidarnost na djelu’. Riječ je o najstarijoj zajedničkoj akciji svih društava Hrvatskog Crvenog križa, a namijenjena je ljudima u potrebi.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.