U Vodicama počeli ukrašavati grad: Osigurana preko 150 tisuća kunaFoto: Arhiva Infovodice
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Vodice je ove godine osigurao 156.930 kuna, bez PDV-a, za božićno novogodišnje ukrašavanje. Od tih sredstava nabavit će se novi ukrasi te izvršiti  popravak i održavanje postojećih, obaviti kićenje, demontaža ukrasa, postavljanje i demontaža božićnih jelki u Vodicama i svim naseljima.

–  Ove godine smo postavili nove dekoracijske elemente koji se montiraju na rasvjetne stupove u ulici Ante Poljička, Prve Primorske Čete, Stablinac, Stablinac IV te smo novim ukrasima pokrili ulaze u grad iz smjera Zadra, Šibenika i Okita. Također ove godine će biti ukrašene ulice Blata, Stablinac, Stablinac IV i Zatonska koje do sada nisu bile ukrašene, rekao je za portal Infovodice Ivan Meštrov, viši stručni suradnik za GIS, promet i ostale komunalne poslove.

Postavit će se dodatni elementi svjetlosne dekoracije za stabla u parku na poljani i na tržnici (vertikalni i horizontalni), a kao i svake godine bit će okićena sva naselja.

–   S obzirom da je kićenje u tijeku neki od ukrasa nisu još postavljeni, ali nadam se da će biti do kraja tjedna, naglasio je Meštrov.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.